Finance & More

Finance en more

Compleet advies in Heerhugowaard en Enkhuizen.

Hypotheek, verzekeringen, (echt-)scheiding en alles meer, financieel advies door de onafhankelijke adviseur van Finance & More.

Op beide locaties is een erkend hypotheek adviseur beschikbaar voor een duidelijk advies voor Uw hypotheek.

Of het gaat om nieuwbouw, oversluiten of een aankoop, onze erkende hypotheekadviseurs hebben alle kennis paraat. Laagste maandlast, beste voorwaarden, alle bekende banken, onze erkende hypotheekadviseurs zorgen er voor dat de hypotheek die U kiest aansluit bij Uw hypotheek wensen.

Onze adviseurs zijn goed opgeleid op het gebied van hypotheken en verzekeringen en zij hebben een uitgebreid netwerk van experts voor specifieke zaken. De contacten met de verschillende verzekeraars en maatschappijen onderhouden onze adviseurs direct en daardoor kunnen zij altijd zorgdragen voor de snelste afhandeling.

Kortom, ga voor alle financiële vragen naar de onafhankelijke adviseur van Finance & More!

Vestiging Enkhuizen

Uw adviseur
Eigenaar en adviseur Gert Otto werkt sinds 2003 als erkend hypotheekadviseur. Hij is zowel op hypotheek als verzekeringsgebied goed opgeleid en heeft veel ervaring opgedaan in het werkveld. U krijgt dan ook altijd een onderbouwd en onafhankelijk hypotheekadvies. Uiteraard kunt u altijd terecht met uw vragen over uw financiële producten.

Locatie
In het monument (uit 1736) aan de Westerstraat is Gert Otto sinds september 2006 actief met zijn advieskantoor, nu als Finance & More Enkhuizen. Waar aan de buitenkant de charme van het oude pand is gehandhaafd vindt u binnen een comfortabel en modern kantoor waar u van ons een passend en vooral duidelijk hypotheekadvies krijgt. Daarnaast hebben wij ook ruime mogelijkheden om uw verzekeringen, pensioenen en andere geldzaken voor u te regelen. Alle financiële zaken dus op één plaats geregeld.

Adres
Finance & More Enkhuizen, Westerstraat 156, 1601 AN Enkhuizen.
Telefoon: 0228 - 353090
Fax: 0228 - 353091
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.financeenmore.nl
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur. Maandag, 's avonds en zaterdag op afspraak.